Конструктор-бристл Battat - МЕГАПОЛІС (68 деталей, у банку)


Виробник: Battat
Модель: KDS BX1175Z
Наявність: На складі
1 895
Купити

Опис

Відмінна риса іграшки Battat - колоритний дизайн в екзотичному стилі з безліччю етнічних елементів.Яскраві різнокольорові блоки та деталі цього незвичайного конструктора дуже легко з'єднуються та роз'єднуються завдяки особливій будові.Вони м'які та приємні на дотик, ідеально підходять для маленьких дитячих ручок.На допомогу юному майстру прийде буклет із ідеями для будівництва, що входить до набору.
Всі блоки зберігаються у зручній упаковці-баночці.
Характеристики:У наборі – 68 деталей.Упаковка демонстраційна.Розмір: 19х19х24,1.Виробник: BattatРекомендовано для дітей віком від 2 років.
Компанія Battat займається випуском різноманітних дитячих товарів, призначених для дітей різного віку. Іграшки Battat унікальні і незвичайні, вони мають широку популярність і популярність у всьому світі і вже завоювали безліч дитячих сердець. Пропоновані іграшки здатні принести в життя будь-яку дитину радість та веселощі. Вони принесуть вашому малюку справжнє задоволення і принесуть море позитивних емоцій.

Іграшки батат відрізняються яскравим дизайном. Вони виконані в екзотичному стилі із застосуванням величезної кількості етнічних елементів. Головна мета створення цих іграшок - це надання дії, що розвиває, на дитячу індивідуальність. Їхній зовнішній вигляд і функціональність створювалися у повній відповідності до навколишнього світу, наших мрій, дітей та власних спогадів про наше дитинство. Іграшки Battat дають кожній дитині можливість не лише грати, а й розвиватись. Вони сприяють розвитку дрібної моторики, уяви та фантазії. Запропоновані іграшки завжди поміщені в екологічно чисту та оригінальну упаковку.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2;3