Конструктор Діно-парк 147 деталей (8007)


Модель: igs 8007
Наявність: Нет в наличии
808
Купити

Опис

Ласкаво просимо у світ веселощів та пригод прямо у вас вдома! Пропонуємо вам оригінальний конструктор, який стане ідеальним початком для створення дивовижного парку розваг у стилі Діно-парку. Втілити свої найсміливіші ідеї в життя з цим унікальним набором, що включає 147 елементів.

Конструктор відтворює атмосферу справжнього Діно-парку, де великі кольорові елементи з'єднуються між собою, утворюючи швидкісний лабіринт, по якому скочуватимуться усміхнені мордочки. Круті повороти та веселі гірки додають веселощів та адреналіну кожній грі.

У комплекті з конструктором ви знайдете 3 кольорові кульки з милими мордочками, які стануть головними героями вашого парку розваг. А дві фігурки чоловічків додадуть додаткову інтерактивність та можливість створювати захоплюючі сюжети та історії.

Розмір упаковки складає 34 см × 8 см × 30 см, що робить цей набір компактним та зручним у зберіганні. Ви зможете весело провести час з вашою дитиною, збираючи та перебудовуючи Діно-парк у будь-який зручний для вас час.

Не пропустіть можливість привнести веселощі та чари у ваш будинок з нашим оригінальним конструктором. Дозвольте вашим дітям поринути у захоплюючий світ розваг прямо у себе вдома. Замовте наш конструктор зараз і почніть будувати власний Діно-парк вже сьогодні!

Характеристики

Вік
Вік 3+