Конструктор JDLT Емоції 69 деталей (5323)


Виробник: JDLT (Jun Da Long Toys)
Модель: mpl 5323
Наявність: Нет в наличии
610
Купити

Опис

Конструктор JDLT School Смайли 5323 - пластиковий конструктор з великими деталями, для дітей старше 3-х років. У наборі конструктора 69 деталей.
    З таким різнобарвним конструктором Ваш малюк не буде нудьгувати ні хвилини. Всі деталі конструктора дуже яскраві, барвисті і високоякісні. Вони відмінно поєднуються з іншими наборами. Така гра буде розвивати фантазію, творчий потенціал, мислення і дрібну моторику рук Вашої дитини.
    В процесі гри у дитини буде розвиватися логічне мислення, уяву, уважність і моторика маленьких пальчиків. Якщо Ви віддаєте перевагу цікаву та безпечну гру крихти, то даний конструктор - дуже хороший вибір.
Особливості конструктора JDLT School Смайли 5323:
  • розмір упаковки: 45х33х9,5 см;
  • вік: від 3 років;
  • кількість деталей: 69.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються обучение, усидчивость, концентрация внимания