Дерев'яний конструктор Ігротеко - Гараж на 79 деталей


Виробник: Ігротеко
Модель: igroteco 900262
Наявність: Нет в наличии
360
Купити

Опис

Для автопарку вашого малюка обов'язково потрібний гараж. У Гаражі на 79 деталей передбачені ворота, що висуваються у різні боки. Конструктор Гараж чудово доповнює ігри з машинками.
     Іграшка дерев'яний конструктор натуральна, екологічна, безпечна та не містить шкідливих домішок. Конструктор виготовлений з екологічно чистого та безпечного матеріалу: дуба, деталі ретельно відшліфовані та нічим не покриті.
Кількість деталей: 79Розміри у складеному вигляді: 8,4 х 15 х 12 смВага: 0,45 кгРозміри упаковки: 17 х 17 х 4 см
У чому переваги конструкторів ТМ «Ігротеко»?
1. Екологічність. Іграшка є екологічною на всіх етапах – сировина, готовий продукт, експлуатація, утилізація. Її екологічність, крім безпеки для природи, є запорукою безпеки дитини, яка їй грає. Малята постійно намагаються розглянути, спробувати на смак, на дотик, і ми повинні бути впевнені в тому, що даємо їм в руки.
2. Безпека. Відсутність дрібних, гострих деталей, токсичних фарб чи клею невідомого складу гарантує фізичну безпеку, а відсутність великої кількості лампочок чи аудіоелементів, які перезбуджують дитячу психіку – безпеку для ментального здоров'я малюка. Не потрібно хвилюватися про вікову відповідність – конструктор «Дерев'яна ігротека» підходить для широкої вікової категорії, а складність гри може зростати з розвитком дитини.
3. Стимулювання дитячої творчості. Однією з найбільших переваг "Дерев'яної ігротеки" є її простота. Іноді найкраща іграшка - найпростіша, бо в руках дитини вона може стати чим завгодно. Дитина сама керує процесом гри, рухаючи та озвучуючи іграшки. Це стимулює її творчість, уяву, задіює пам'ять для пошуку зорових та слухових образів.
4. Універсальність. У творчості для дитини головне – процес, а не результат. Побудувавши, наприклад, храм, він може відразу ж його розібрати і почати робити міст, або стіл, або гараж, або будь-що інше. Така іграшка не буде припадати пилом у кутку, тому що вона щоразу цікава по-новому і щоразу інша в залежності від предмета гри.
5. Крім того - конструктор розвиває дрібну моторику, сенсорику, координацію, навички угруповання, рахунки, базової геометрії та навіть може стати корисним помічником при підготовці дитини до школи.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 3;8