Конструктор Gigo Робототехніка Розумні машини (7437)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7437
Наявність: Нет в наличии
3 329
Купити

Опис

Конструктор Робототехніка "Розумні машини" від компанії Gigo зможе здивувати дитини і перевтілює його в великого робототехніка.
    Цей комплект дає уявлення про робототехніці - науці, яка розробляє автоматизовану техніку, яка грунтується на фізиці, інженерії, інформатики та інших дисциплінах. Для програмування використовується додаток для мобільних пристроїв, для зворотного зв'язку - ультразвуковий датчик.
    Нехай юний винахідник зануриться у вивчення азів, після чого навчиться програмувати і наполягати ультразвукової сенсор. Володіючи такими знаннями, дитина з легкістю оживляє 1 з 8 можливих моделей:
  • робота-рятувальника;
  • катапульту;
  • королівського крокодила;
  • механічну собаку;
  • механічного бойового жука;
  • механічного тираннозавра;
  • конвертоплан;
  • робота.
    При складанні конструктора у дитини тренується дрібна моторика і координація рухів, розвивається уява і мислення дитини, а також допитливість.
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.
У наборі 2 двигуна постійного струму. Необхідні 3 батареї AA / LR06 (не входять в комплект).
Матеріал: пластик.Кількість деталей: 233 шт.Кількість зібраних моделей - 8 шт.Розміри упаковки: 15 x 15 x 29,5 см.Рекомендовано дітям від 8 років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 8+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования