Конструктор Gigo Сила пружності (7329)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7329
Наявність: Нет в наличии
1 408
Купити

Опис

Конструктор Гіго "Сила пружності" - це прекрасний набір, який розкриє дитині таємниці сили пружності, який продемонструє на практиці один з основних законів фізики Гука. З цього конструктора можна скласти 11 моделей, всі вони діючі (від йо-йо до суперкрана).
    Моделі наводяться вручну в рух, щоб її завести потрібно запасти енергію - еластичного шнура або приводного ременя. Найпростіша модель - це йо-йо, разом з цими іграшками можна влаштовувати змагання і проводити турніри. Паперові елементи, які призначені для оформлення, роблять моделі стильними і красивими.
    В інструкції Ви знайдете не тільки покрокову інструкцію, але ще і історію відкриття гуми, різні фізичні поняття, процеси перетворення енергії і т.п. Конструктори від ТМ Gigo - це не тільки весела іграшка, а, перш за все, розвиток і навчання Вашої дитини.
У наборі:
  • Ілюстрована інструкція;
  • 170 деталей для створення різноманітних моделей.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования