Конструктор Gigo Божевільні штучки (7266) - afk 7266


Виробник: Gigo
Модель: afk 7266
Наявність: Нет в наличии
777
Купити

Опис

    Божевільні штучки - це конструктор де всі моделі - механічні, приводяться в рух вручну. З деталей пластмасового конструктора IQCamp Gigo збираються досить великі моделі восьми незвичайних машинок ... Чому ж вони божевільні? А ви тільки подивіться на ці величезні, виразні очі :)

Всього в наборі Божевільні штучки - 28 різних деталей, які дуже легко з'єднуються між собою. Завдяки простоті збірки цей конструктор цілком може претендувати на звання найперший конструктор малюка!

    Всі моделі - механічні, приводяться в рух вручну. Набір дає наочне уявлення про роботу зубчастої і ланцюгової механічної передачі. Всі моделі в буквальному сенсі відкриті - це дозволяє безпосередньо спостерігати за роботою механічної передачі і обертанням шестерень.

Кількість зібраних моделей: 8


* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик; дівчинка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, інтелектуальний розвиток, координація рухів, логіка, дрібна моторика, пам'ять, власне мислення