Дерев'яний конструктор Cubika Містечко для дівчаток 55 деталей (13906) - cub 13906


Виробник: Cubika
Модель: cub 13906
Наявність: На складі
800
Купити

Опис

    Містечко для дівчаток - це казка, яка оживає прямо у вас вдома. З безлічі елементів маленька принцеса будує ціле місто, а потім придумує і втілює безліч неймовірних сюжетів за участю мешканців королівства. Збирайте, фантазуйте, розвивайтеся!

Простір для уяви

    Конструктор складається з деталей, упакованих в красиве картонне відерце. Всі вони пофарбовані в ніжні тони, які так подобаються дівчаткам: рожевий, блакитний, бузковий, салатовий, помаранчевий.

    У наборі є будівельні блоки, а також безліч ігрових елементів. До них відносяться, наприклад, персонажі казки: прекрасна принцеса, доблесний лицар, дракон, що дихає вогнем. Аксесуари роблять королівство більш «живим» і правдоподібним: дерева, будиночки, дахи і т. Д. Це дає безмежний простір дитячій уяві.

    Який замок хоче побудувати ваша фантазерка? Разом подумайте, як він буде виглядати і які елементи потрібно використовувати в процесі складання. Ви можете задіяти весь комплект або його частину.

    Деталі виготовлені з якісної деревини - ясена та бука - і покриті гіпоалергенної фарбою на водній основі. Вони ретельно відшліфовані і не мають гострих кутів, що забезпечує дитині безпеку під час заняття.

Користь для розвитку

    Зводячи фантастичний замок, малятко тренує уважність, логічне і просторове мислення, а також знайомиться з різними геометричними формами і квітами. Крутячи в руках гладкі дерев'яні блоки і ставлячи їх один на інший, вона покращує дрібну моторику і відточує координацію рухів.

    А яким буде ваше казкове королівство?

Вік: з 18 місяців

Матеріал: дерево

Розміри: 21 х 18 х 18 см

Виробник: Cubika

Зроблено в Україні

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, координація рухів, образне та логічне мислення