Конструктор металевий Універсал Технок - mlt 3886


Виробник: Технок
Модель: mlt 3886
Наявність: На складі
455
Купити

Опис

    Конструктор «Універсал» від української торгової марки «ТехноК» - це ідеальний подарунок для будь-якого хлопчика. З його допомогою ви зможете відвернути дитини від комп'ютера і зайняти її корисною, розвиваючою справою. Збираючи фігури з дрібних деталей, дітлахи розвивають дрібну моторику рук, уважність, абстрактне і просторове мислення, посидючість і багато інших якостей.

    Представлений конструктор складається 304 деталей. У комплекті є металеві та пластикові деталі. Всі вони з'єднуються між собою болтиками і гайками. Це є величезним плюсом для хлопчика. У майбутньому він зможе щось зробити по будинку своїми руками, не викликаючи майстра.

    Елементи конструктора знаходяться в спеціальному валізці зі зручною ручкою. У ньому все складено компактно і акуратно. За допомогою детально розписаним інструкції дитині належить з безлічі деталей створити машинки, літаки та інші фігурки, які згодом можуть стати для нього іграшками. У наборі є дрібні елементи, тому не рекомендується грати з цим конструктором діткам молодше п'яти років.


Вік: з 5 років

Розміри: 27 х 22.5 х 8.5 см

Матеріал: метал

Комплектація: 304 деталей

Виробник: Технок (Україна)

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються конструкторські здібності, увага, логічне і абстрактне мислення, фантазія, дрібна моторика