Конструктор на присосках Sibelly, 96 деталей (LSB7001)


Виробник: Sibelly
Модель: igs LSB 7001
Наявність: Нет в наличии
477
Купити

Опис

Sibelly - це набір деталей, у яких від центральної кульки відходять відростки з присосками, як у стиків. У кожної деталі Sibelly від двох до шести відростків, лише 8 видів деталей. Деталі відрізняються за кольором та розташуванням присосок. Конструктор із присосками Sibelly - це нове покоління безпечних конструкторів. Вся принадність конструктора Sibelly полягає в тому, що за допомогою деталей липучок можна створювати футуристичні конструкції без будь-яких схем, а потім вигадувати що це. З конструктора з присосками можна створювати тваринний транспорт, будинки, прикраси та багато іншого. Деталі конструктора Sibelly можна прикріплювати до будь-якої гладкої поверхні, а можна прикріплювати до інопланетян Sibelly. Це такі Чудики, які схожі на інопланетян, що прилетіли з далеких планет. На відміну від стиків Sibelly інопланетяни мають не одну присоску, а кілька: на лапах, хоботах, вухах, хвостах і дзьобах. означає створити необхідне середовище для інтелектуального розвитку дитини.
 Де придбати конструктор присоски Sibelly? У нашому інтернет-магазині великий вибір конструкторів із липучками Sibelly з різною кількістю деталей та силіконових фігурок для творчості. Якщо Ви хочете купити Sibelly, то оформіть замовлення на нашому сайті, зателефонуйте нам або напишіть в онлайн чат.
Конструктор на присосках купити основні характеристики:
Деталі виготовлені з силікону, що використовується в медицині, безпечного для здоров'я. Присоски без запаху.
Конструктор з присосками Sibelly позитивно впливає на розвиток просторового мислення, на уяву, на розвиток креативного мислення. Присоски Sibelly чудово розвивають дрібну моторику. Незважаючи на невеликий розмір деталі, конструктор можна давати навіть найменшим діткам. Конструктор прилипала складається з безлічі деталей, з'єднуючи які малюк тренує пальчики. Під час ігор розвивається вміння робити точні дрібні рухи руками. Таким чином, дитина вчиться акуратності у ручній роботі.
Вік: 3+Комплектація: 96 деталей, 6 стикезівМатеріал: силіконТоргова марка: Sibelly

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, образное пространственное мышление, конструкторские и творческие способности, логику, внимание, усидчивость, мелкую моторику и слаженность движений рук