Конструкторний набір Моє місто Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 167
Наявність: На складі
2 219
Купити

Опис

Сумка – килимок «AVTO-CITY»

Це унікальне поєднання цікавої гри, ігрової зони та місця для зберігання іграшок.

Насамперед – це конструктор, у складі якого багато яскравих, повністю забарвлених, різних, складних елементів та 6 машин. Всі конструкційні елементи ретельно відшліфовані та покриті фарбами та лаками на водній основі. Розпис на машинках - художній, ручний, нанесений з обох боків. Цікаві форми конструктора дозволяють збудувати і будинки, і арки для проїзду машин, тунелі зі шлагбаумами і без, перекрити дорогу або просто посадити дерево.

По-друге, це величезний килимок для гри. Ми подбали, щоб Вашому малюку було комфортно, він не промокає з низу і на ньому тепло зверху, а це означає, що можна використовувати і вдома на холодній підлозі, і на траві, і на піску. Всі елементи пришиті до основи – ніякого клею, безпека та довговічність Вам забезпечено. Для найменших це місце просто посидіти і мамі вистачить місця поряд. Для повзунів і старших це перша ігрова зона, а для діток старше 2х - ця ціла знахідка: місто, фонтан, наметове містечко, круговий рух, дорога і паркування, додай туди улюблених героїв і починай нову історію.

І головне - це стильна сумка, яку так легко зібрати або навпаки перетворити на килимок, іграшки не доведеться збирати, просто подбайте, щоб вони були на ігровому полі, і легким рухом перетворите килимок на сумку. Закиньте на плече або може на руку, а можна одягнути як рюкзак - вибирайте відповідний для Вас варіант.

Це перша іграшка у тм «HEGA», яка поєднала в собі зручність та комфорт мами та малюка!

Характеристики

Вік
Вік 3+