Картки Домана міні Країни. Прапори. Столиці укр. мова Вундеркінд з пелюшок


Виробник: Вундеркінд з пелюшок
Модель: WK 2100064096846
Наявність: На складі
80
Купити

Опис

    Набір навчальних карток для дітей "Країні.Прапорі.Століці" українською мовою від ТМ Вундеркінд з пелюшок - це чудовий помічник для навчання діток. Картки двосторонні з одного боку зображені прапори найвідоміших країн світу, а з іншого - фрагменти карти світу з контурами країн і позначеними столицями.
     Маленькі діти з легкістю як губки «вбирають» нову інформацію, тому приділяючи по п'ять хвилин в день занять з дитиною, Ви тренуєте і розвиваєте його пам'ять. Завдяки яскравим навчальним картками Ваш малюк отримає масу нових зорових образів, які допоможуть йому швидше вивчити навколишній світ.
     Навчання за картками стимулює різні відділи головного мозку, дитина розвивається набагато швидше за своїх однолітків, з народження відкриваючи для себе світ енциклопедичних знань.
У наборі 40 карток: США, Китай, Чехія, Росія, Італія, Канада, Швеція, Україна, Франція, Ізраїль, Таїланд, Румунія, Норвегія, Болгарія, Туреччина, Швейцарія, Аргентина, Індонезія, Словаччина, Нідерланди, ПАР, Данія, Індія , Греція, Японія, Єгипет, Австрія, Бельгія, Іспанія, Польща, Мексика, Білорусь, Бразилія, Фінляндія, Австралія, Угорщина, Казахстан, Німеччина, Португалія, Великобританія.
Рекомендовано для дітей від народження до 8 роківКомплектація: 40 карток із зображеннями різних країн.Матеріал: щільний білий картон.Розмір кожної картки: 9.8 х 8.3 смУпаковка: прозорий конвертЗроблено в Україні!Методика Глена Домана

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1;2;3;4;5;6;7;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються расширение кругозора;увеличение словарного запаса;фотографическая память;формирование энциклопедических знаний