Настільна гра Кромішня тьма: Крисолюди. Набір ворогів (Massive Darkness: Enemy Box - Ratlings) Crowd Games - pi 16048


Виробник: Crowd Games
Модель: pi 16048
Наявність: Нет в наличии
1 264
Купити

Опис

    Настільна гра Crowd Games цілковита пітьма: Крисолюді. Набір ворогів (Massive Darkness: Enemy Box - Ratlings)

    Самі по собі щури - противні і мерзенні істоти, а якщо вони ще мутувавщі створення, які переросли навіть людей, і прийняли сторону Темряви, то виходить гримуча суміш підлості, зла і сили. Ці паразити настільки осміліли, що вирішили озброїтися і створити свої загони для боротьби зі світлоносні, назвавши свій народ Крисолюді. Вони як і раніше живуть в сирих і брудних місцях, виходячи з темряви і миттєво ховаючись в ній після раптового нападу на представників Світу. Та й по одному вони не ходять, тільки натовпом.

    Доповнення цілковита пітьма: Крисолюді. Набір ворогів або Massive Darkness: Enemy Box - Ratlings збільшує базовий набір ворогів настільної гри цілковита пітьма новим набором ворожих ополченців: якимись Крисолюді, які увірвалися в гру практично ротою в складі з двох загонів з ватажками, агентом і підступним монстром-переростком.

Крисолюди: підступні і шкідливі поплічники Тьми

    В доповнення Цілковита пітьма: Крисолюді. Набір ворогів увійшли загони Крисолюди воїнів і арбалетників, очолювані своїми ватажками. Крім цього, в будь-якому війську повинен бути розвідник, що не знехтували цим правилом і хвостаті шкідники, взявши в свою роту агента. Не обійшлося в доповненні і без нового бродячого монстра, яким виявився Крисолюд-переросток, який не поступається розміром і силою могутнього тролю. Всі вороги представлені в мініатюрах, також додаток включає відповідні карти ворогів для гри.

    Ці паразити мають свою тактику і стиль бою, впливаючи на своїх супротивників в першу чергу кількістю. 

    З огляду на підлість і підступність цих недолюдей, Світлоносним доведеться ой як попітніти ... Чи готові до нового непроглядній-темному замісу? Тоді вперед !!!


Що в коробці

  • 13 карт
  • 12 Крисолюдів-воїнів
  • 6 Крисолюдів-арбалетників
  • ватажок Крисолюдів-воїнів
  • ватажок Крисолюдів-арбалетників
  • агент Крисолюдів
  • правила гри


Гравці: від 1 до 6

Час: 90-180 хвилин

Вік: від 14 років

Мова російська

Виробник: Crowd Games

Характеристики

Вік
Вік 14+