Кубики "Теремки Воскобовича"


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_ЧТЕ-001
Наявність: На складі
2 846
Купити

Опис

«Теремки Воскобовича» – це чудовий посібник для читання. Унікальна конструкція, оптимальний набір літер, наочність, образність, простота конструювання складів та трансформації слів перетворює навчання на захоплюючу гру!Дитина конструює склади, вкладаючи кубик у теремок; складає слова, з'єднуючи теремки з кубиками.
На першому етапі гри дитина знайомиться зі звуками та літерами. На гранях першого кубика білого кольору живуть букви Б, П, В і Ф. Дитина повертає кубик різними сторонами і називає звуки. Потім вигадує, які тварини могли б оселитися в цьому теремку: метелик, папуга, вовк, пугач. Так само дитина знайомиться з іншими "теремками". Тепер підключаються кубики-вкладиші з голосними-жартами. У синьому кубику живуть А, О, У, Е, Ы (голосні, що показують твердість звуку), у зеленому - Я, Е, Ю, І, Е (голосні, що показують м'якість голосного звуку). На другому етапі вчимося складати склади. Вкладаємо в перший "терем" кубик з буквою А і читаємо склад, що вийшов: "Па". На третьому етапі можна складати та читати прості слова. Пристрій кубиків-теремків дозволяє перетворити процес навчання читання на серію захоплюючих ігор. Наприклад, гра в «перетворювальні», де «дім» легко стане «димом», а «лід» у «мед»ом. Склад гри:12 кубиків-теремків (7 х 7,5 х 6 см, фанера, кольорова плівка) із приголосними літерами чорного, зеленого або синього кольору;12 кубиків-вкладишів з голосними літерами (6 х 6 х 6 см, щільний картон, кольоровий друк);Інструкція.Що розвиває:знайомство з літерами, звуками, розрізнення твердості-м'якості, дзвінкості-глухості;складання складів, освоєння злиття звуків у складі;знайомство з орфографічними винятками російської;конструювання слів та простих речень;використання моделей голосних та приголосних літер при складанні слів;увага, пам'ять, мислення;дрібну моторику рук. Вік: для дітей від 2 до 8 роківУ комплекті є докладна інструкція з описом ігор, які можна проводити з дитиною.Кубики упаковані у зручну пластикову сумку на блискавці.Матеріал: папір, щільний картон, фанераРозмір упаковки: 24х9х26 смРозмір кубика-теремка: 7,5 х7х6 смРозмір кубика-скриньки: 6х6х6 смГабарити, см: Довжина = 26, Ширина = 23.5, Висота = 9Вага, м: 670Матеріал: картон, фанера.Упаковка: прозорий пакетВиробництво: Ігри для розвитку ВоскобовичаЯк займатись?
Для початку малюкові потрібно зрозуміти, що кожен звук має свою букву. Всі згодні літери цього посібника розташовані на 12 кубиках-теремках: на білих, блакитних і жовтих теремках розташовані парні дзвінкі та глухі згодні, на лілових теремках – непарні дзвінкі згодні, на коричневих – непарні глухі, на сріблястих – Й . Згодні літери написані різними кольорами: чорним (літери, які можуть бути як твердими, так і м'якими), синім (тільки тверді приголосні) та зеленим кольором (тільки м'які приголосні). У кожному теремці є отвори для голосних букв: віконця та арки. З голосними літерами малюків познайомлять веселі артисти, які "співають" кожен свою пісеньку (голосний звук). Ці пісеньки у них зберігаються в 12 чарівних скриньках: у синіх (голосні, що показують твердість приголосного), у зелених (голосні, що показують м'якість приголосного). Ім'я кожного артиста починається з відповідної голосної літери (Арлекін, Орлекін, Ярлекін та інші) і фігури вони показують, схожі на голосні літери, з яких починаються їхні імена. Щоб скласти склади, достатньо вкласти скриньку в теремок і заспівати, що вийшло. До того ж є ще подвійна скринька, на якій вказані парні голосні, і знакова скринька, на якій ви зустрінете Ь і Ъ знаки, знак наголосу, замінник голосних (коло), замінники приголосних (папуга та квадрат). У комплекті є докладна інструкція з описом ігор, які можна проводити з дитиною.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються знакомство с буквами, звуками, различение твердости-мягкости, звонкости-глухости; составление слогов, освоение слияния звуков в слоге;знакомство с орфографическими исключениями русского языка;конструирование слов и простых предложений