Лялька Baby Born з днем народження BL018D


Виробник: Китай
Модель: igs BL 018 D
Наявність: На складі
959
Купити

Опис

Купити лялечку Baby Born для дівчинки на День Народження або інше свято буде найкращим вибором     У ранньому віці у дівчаток з'являється прихильність до ляльок, яка може продовжитись на все життя. Лялька Baby Born популярна у дівчаток серед інших іграшок, завдяки цій лялечці малятко вчиться бути відповідальною та турботливою майбутньою матусею.
     Лялька Baby Born (без чіпа) – святкує свій день народження! Це свято організувала дитина з цього приводу, вона пригощає ласощами гостей у привабливій рожевій сукні та чарівній короні. У неї багато корисного серед подарунків:
  • горщик
  • памперс
  • тарілочка з ложечкою
  • пляшечка
  • 2 пустушки
  • 2 пакетики каші
  • картка новонародженого
Що робить лялька Baby Born?Лялечка дуже гнучка завдяки рухомим суглобам ручок, ніжок та голови.Лялька може по-справжньому пити і мочити підгузки, варто лише напоїти її водою. Використовуйте лише очищену воду, іншу рідину заборонено використовувати, це може спричинити несправність лялечки.Тепер лялька може ходити на горщик, для цього необхідно лише напоїти її водою, зігнути ніжки і посадити її на горщик, натиснувши на пупок лялечці і тримати, поки не припиниться вода.Лялька може їсти, пакет із кашею входить у набір. Дитяча кашка для Baby Born виготовлена із суміші цукру та крохмалю та абсолютно безпечна для Вашої дитини.Якщо натиснути на руку лялечці - вона заплаче (перед цим її потрібно напоїти водою)Маленька матуся може ляльку купати і навіть взяти із собою у ванну, адже в ній немає батарейок.Якщо укласти маля Baby Born, вона закриє очі і засне.Розмір ляльки: 43 см
       Купити Ляльку Baby Born у нашому інтернет-магазині іграшок "IQgra", що розвивають просто, натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення.
© IQgra, 2016
Виробник залишає за собою право змінювати дизайн упаковки та напису при повному дотриманні характеристик, функціональності, комплектації та зовнішнього вигляду Функціональних пупсів.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються эмоции, речь, фантазия, воображение, подражание взрослым, ролевые игры