Лялька Defa Lucy Світський раут (8270) - mlt 8270


Виробник: Defa Lucy
Модель: mlt 8270
Наявність: На складі
444
Купити

Опис

Купити Ляльку Defa Lucy Світський раут (8270)- подарувати яскраві емоції своїй маленькій принцесіЛяльки Defa Lucy — це відносно недорогі ляльки, які за якістю не поступаються деяким розкрученим брендам. Серія дуже різноманітна і має багато чудових ляльок та багатий вибір аксесуарів до них. Граючи з Дефа Люсі ваші діти виховуватимуть лише найпозитивніші якості. Всі іграшки проходять контроль якості та виготовлені з екологічно чистих матеріалів, у ляльок шикарне волосся, яке можна розчісувати та робити зачіски. Лялька Defa Lucy стане чудовим подарунком для вашої дочки, родички або дівчинки Ваших друзів. Справа за малим - вибрати та купити.
Лялька Defa Lucy "Світський раут" має стандартний розмір близько 30 см заввишки та підійде для сюжетної гри разом з іншими іграшками схожого формату. Лялька одягнена в розкішну приталену сукню з низьким подолом. Воно прикрашене багатою тасьмою із вкрапленнями декоративних діамантів.
На шиї ляльки подвійне намисто, а на руці витончений браслет. Іграшка має живу позу, її ручки можна рухати. Також у комплект входить підставка. Туфельки та сумочка органічно поєднуються із сукнею.
Увага! Товар представлений в асортименті, вартість вказана за одну ляльку. Бажаний варіант кольору сукні (білий/синій/бежевий) уточнюйте у коментарі до замовлення.
Вік: від 3 роківДля дівчатокКолір: білий/синій/бежевий.Комплект: лялька, аксесуари, підставка.З чого зроблено іграшку (склад): пластик, текстиль.Розмір упаковки: 33 х 17 х 5 см.Упаковка: картонна коробка блістерного типу.Висота ляльки: 30 см.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, ролевые игры, эмоции