Лялька мотанка Луганська область Луганщина Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 230-12
Наявність: На складі
301
Купити

Опис

Відкрийте світ української культури із лялькою-мотанкою Луганщини!

Іграшка, оберіг, символ та стильний етно-подарунок – лялька-мотанка поєднує у собі всі ці якості. Кожна деталь цієї ляльки наповнена змістом та історією Луганської області. Хустка, що символізує основний колір герба області, та орнамент на спідниці та рукавах, що відповідає колористиці української вишиванки, створюють чудовий образ.

Розмір ляльки – ідеальний для гри та творчості. Внутрішня дерев'яна основа, відшліфована вручну, і кожен шов та деталь одягу, виконані на найвищому рівні, гарантують довговічність цієї іграшки. Лялька-мотанка стане вірним супутником у вашій родині на довгі роки!

Для освітніх закладів:

У початкових класах художньої освіти ляльку-мотанку використовують у розвиток художнього смаку та творчого мислення. Вона широко застосовується у сучасній педагогіці та психології.

Кожна лялька має хустку, що символізує основний колір герба області, та орнамент на спідниці та рукавах, що відповідає історії, символіці та колористиці українських вишиванок цього регіону. Це чудовий спосіб ознайомити дітей із народною творчістю та культурою України.

Лялька-мотанка чудово стоїть на рівних поверхнях без додаткових підставок, що робить її ідеальною для презентацій та демонстрацій. Внутрішня дерев'яна основа забезпечує зручність у використанні під час проведення лялькового театру та рольових вистав. Її розмір відповідає вимогам демонстраційних ляльок – 23 см.

  Лялька-мотанка відповідає типовому переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи згідно з Наказом МОН № 143 від 07.02.2020.

Пориньте в дивовижний світ ляльок-мотанок Луганщини та подаруйте дітям неповторний досвід, що дає змогу познайомитися з народною культурою та традиціями України! Замовте ляльку-мотанку зараз і відчиніть двері у захоплюючу подорож народної творчості!

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2-7