Лялька шарнірна Лілія Зоряна принцеса 30 см (13272)


Модель: igs 13272
Наявність: На складі
365
Купити

Опис

З чудовою лялькою "Лілія" TK-13272 з колекційної серії "Зоряна принцеса" кожна маленька дівчинка зможе повірити в казку і поринути в чарівний світ чудес, а також обзавестися новою ляльковою подружкою, яка супроводжуватиме її у всіх фантастичних!

Витончені риси обличчя лялькової красуні з перших секунд зачарують кожну маленьку дівчинку. Виразні карі очі, акуратний кирпатий носик і біла широка посмішка надають їй особливого шарму і захоплення. Довге, шовковисте волосся акуратно укладене в зачіску. Їх можна розчісувати та моделювати різні стильні укладання.

Зоряна принцеса одягнена воістину в розкішне королівське вбрання. Пишна, вечірня сукня виконана в сріблястих відтінках і вишукано прикрашена блискучими паєтками, обшита ніжною атласною стрічкою, і доповнена перламутровими перлами. А на ніжках взуті модні чорні босоніжки.

Також з чудовою лялькою в комплект входять додаткові аксесуари у вигляді стильної сумочки, гребінця для волосся та дерев'яної таблички для напису крейдою.

Лялечка виконана з високоякісного пластику і має безліч точок артикуляції, руки згинаються в ліктях та зап'ястях, а ноги в колінах.

Зріст ляльки – 30 см.

Розмір упаковки: 28 см × 6 см × 32 см

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, емоційний розвиток