Ширма для лялькового театру KomarovToys Напольна (421)


Виробник: KomarovToys
Модель: Kom 421
Наявність: На складі
2 137
Купити

Опис

Ширма для лялькового театру для підлоги відмінно підійде для дитячого садка, для дитячого центру або для інклюзивного центру. Для домашніх театралізованих вистав рекомендуємо використовувати більш компактну настільну ширму.

За допомогою лялькового театру у дитини розвивається уява, мислення, вміння стежити за сюжетом, артистизм, успішно формується активний словник і розвивається мова.

Нижня частина ширми закрита фанерною дошкою. А у верхній її частині розташовано віконце для театральної вистави, яке закривається двома атласними шторками. Нижня частина віконця для театральної вистави знаходиться на відстані 77 см від підлоги.

Каркас театральної ширми - дерев'яний. З боків - відкриваються додаткові стулки, затягнуті тканиною. За цими стулками може «сховатися» ляльковод і весь його інвентар.

  • Розмір віконця для театральної вистави: 60 (ширина) х 46 (висота) см.
  • Розмір всієї конструкції з закритими стулками: 66 (ширина) х 135 (висота) см.
  • Розмір всієї конструкції з відкритими стулками: 126 (ширина) х 135 (висота) см
  • Розмір упак. конструкції: 66х135 см
  • Вага: 5 кг
  • Торгова марка: KomarovToys
  • Виробництво: Україна

* Відповідає затвердженим переліком засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр. »

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 1;2;3;4;5;6;7;8