Квестик для піратів - The Brainy Band - pi УМ097


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ097
Наявність: Нет в наличии
276
Купити

Опис

Квестик для піратів. На пошуки справжнього скарбу!     Якщо ти читаєш цей лист, то пляшка, в яку я його засунув, не потонула у водах Тихого океану, а прибилася до одного з берегів, на що я мало сподіваюся. Тут, на острові, я сховав справжній скарб, шлях якого вказаний у цьому листі. Якщо ти – відважний авантюрист, готовий кинути виклик долі, дотримуйся моїх вказівок, і незабаром знайдеш найдорожчий скарб.
Точно дотримуйтесь вказівок!     Квестик для піратів – не настільна гра про морські пригоди та пошуки скарбів, на зразок ігор Пірати 7 морів (Pirates of the 7 Seas) та Тобаго (Tobago), а справжній квест, в якому гравцям належить вивчати підказки, пересуватися по дому між пунктами квесту та в результаті знайти справжнісінький скарб.
     Кладом може бути схований до дня народження подарунок, який належить відшукати імениннику, а якщо учасників квесту є дещо – святковий торт, милі сувеніри та будь-який скарб, який можна розділити між учасниками.
     Щоб організувати ідеальний квест, вам знадобиться 5-6 карток, за бажанням можна використовувати більше або менше підказок. На картках зображені місця, де гравці зможуть знайти таку підказку: телевізор, шафа з книгами, пральна машина, настільна лампа тощо. Кожна картка спеціальним методом засекречена: це або пазл, який необхідно зібрати, або зображення під лаком, яке необхідно заштрихувати, або скретч-покриття, яке необхідно стерти монетою.
     В інструкції ви знайдете перелік всіх локацій та номери відповідних карток, щоб скласти план і розкласти конверти з потрібними підказками у правильні місця. Автори гри Квестик для піратів, команда The Brainy Bandрекомендують розкладати підказки «з кінця», починаючи самим подарунком і закінчуючи фігуркою пірата з листом у руці. Так простіше не заплутатися і самим пройти весь квест у зворотному порядку.
     Також у комплекті йдуть два набори стікерів: один для прикрашання фінального подарунка, інший для допомоги в навігації. Це стане в нагоді, якщо підказка схована, наприклад, у холодильнику: за допомогою наклейок-стрілок ви зможете вказати, на яку полицю гравцям слід звернути увагу.
Я приведу вас точно до мети!     Квестик для піратів – набір для квесту, який допоможе організувати захоплюючий пошук скарбів на дитячій вечірці або перетворить подарунок на захоплюючу пригоду на святкуванні дня народження. Найголовніше - запастися терпінням і не пориватися підказувати або направляти гравців при найменшій скруті, адже квест тим і цікавий, щоб самостійно знайти правильне рішення.
     Купити Квестик для піратів буде вірним рішенням для свята до дня народження хлопчика, а якщо іменинник дівчинка – підійде Квестик королівський, де головна героїня – мила руда принцеса. Порадуйте юних любителів пригод справжнім квестом, зробленим виключено для них та на їхню честь.
Що в коробці
  • 7 конвертів
  • 4 карти зі скретч-шаром
  • 3 карти із прихованим зображенням
  • 3 карти-пазли з 6 частин
  • 2 комплекти наклейок: для прикраси подарунка та стрілки для навігації
  • фігурка пірата, що починає квест
  • лист, що починає квест
  • інструкція


Гравці: від 1Час: 10-20 хвилинВік: від 4 роківМова російськаВиробник: The Brainy Band

Характеристики

Вік
Вік 4+
Кіл-ть гравців
Кіл-ть гравців от 1
Час гри
Час гри 10-20 минут