Логічна гра Hola Шестерні (Е 7985)


Виробник: Hola Toys
Модель: igs Е 7985
Наявність: Нет в наличии
454
Купити

Опис

Вітаємо вас у магазині іграшок, де ми представляємо унікальний набір "Розставте зубчасті шестерні". З цією захоплюючою грою ваша дитина зможе розвинути логічне мислення та пробудить свою творчу сторону.

Наш набір включає картки різної складності: новачок, середній, просунутий і професіонал. Всього 40 карток із захоплюючими завданнями чекають на вашу дитину. Кожна картка містить чіткі інструкції та правильне рішення в обороті.

Особливістю цього набору є унікальне поле розміром 15,5 х3х17, 5 см, на якому розміщуються зубчасті шестерні. Вашій дитині потрібно розмістити темно-червону шестерню у певному положенні, щоб всі інші шестерні почали обертатися одночасно. Це відмінне вправу у розвиток просторового мислення і логічного міркування.

Крім того, ми забезпечили максимальну безпеку вашої дитини, використовуючи якісний пластик, який не містить шкідливих речовин. Всі матеріали відповідають стандартам безпеки, щоб ви могли бути впевненими у виборі нашого набору.

Упаковка набору має розміри 16 см 3 см 28 см, що робить його компактним і зручним для зберігання. Це чудовий подарунок для вашої дитини, яка не тільки розважить її, а й допоможе розвинути важливі навички.

Не пропустіть можливість познайомити вашу дитину із захоплюючим світом зубчастих шестерень! Купуйте наш набір "Розставте зубчасті шестерні" вже сьогодні і спостерігайте, як ваша дитина росте і розвивається з кожним новим завданням!

Характеристики

Вік
Вік 4+