Логічний екран планшет


Виробник: Корвет
Модель: Kor 021
Наявність: На складі
195
Купити

Опис


         "Логічний екран" представляє собою картонний планшет з прикріпленим до нього прозорим м'яким "екраном". На цьому "екрані" розташовані 9 липучок, до яких необхідно кріпити фішки-відповіді (всього в наборі - 4 фішки для відповідей до завдань).        Для занять з Логічним екраном необхідні картки з малюнками, які поміщають в планшет. Вислухавши завдання, дитина повинна знайти відповідь (картинку) і поставити в клітинку з картинкою фішку. Перевернувши лист із завданням і знову вставивши його в планшет, дитина може самостійно перевірити, чи правильно вона виконав завдання (на місці правильної відповіді буде зображено усміхнене личко). 
Правила гри з "Логічним екраном":
  • Вкласти в "Логічний екран" лист із завданнями з програми (додатки до набору не входять!)
  • Вислухати (або прочитати) завдання
  • Знайти відповідь (картинку) і прикріпити в клітинку з картинкою фішку-відповідь
  • Перевернути лист із завданням і знову вставити його в планшет
  • Якщо завдання виконано правильно, з клітки, де стоїть фішка, дитині посміхнеться намальований хлопчик
  • Зафарбувати відповідний номер в карті успіху.

  • Призначення гри:
    • розвиток вміння працювати з інформацією;
    • розвиток самостійності, допитливості розуму;
    • розвиток вміння вчитися (приймати навчальне завдання, домагатися результату, контролювати себе).

          "Логічний екран" цікавий дітям (динамічний спосіб виконання завдання), простий і ефективний, багатофункціональний (дає можливість працювати з різним матеріалом), довговічний.         До "Логічному екрану" є додатки (в комплект НЕ входять!), спрямовані на систематизацію уявлень про навколишній світ і на розвиток розумових дій (класифікації, порівняння, узагальнення тощо)        Додатки об'єднані в тематичні серії: "Світ навколо", "Жива природа", "Чотири стихії". У кожній серії кілька додатків, до складу яких входять листи із завданнями.
          
            Таблично-рисунковий принцип побудови гри робить її цікавою і не складною у використанні, а поставлені в ній питання вчать дитину міркувати і аргументувати свої відповіді. 
    Рекомендовано для дітей 3-8 років Матеріал: картон Упаковка: картонна коробка Розміри: 35 х 22 х 2 см Маса: 380 г Торгова марка: Корвет

    * Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»


    Характеристики

    Стать дитини
    Стать мальчик;девочка
    Вік
    Вік 3;4;5;6;7;8
    Якості, які розвиваються
    Якості, які розвиваються розвиток вміння працювати з інформацією; логіка