Лупа шкільна 90 мм - ves 8402


Модель: ves 8402
Наявність: На складі
70
Купити

Опис

    Збільшувальне скло - це популярне серед майстрів збільшувальне скло c зручною ручкою. Велика лінза діаметром 9 см дозволяє зручно розглядати предмети, не створюючи додаткове навантаження на зір. Дана лупа відмінно підходить для використання під час шиття, в'язання або вишивки хрестиком.

    Лупа в пластиковій оправі дуже зручна і практична. Діаметр збільшувального скла становить 90 мм. Лупа забезпечує п'ятикратне збільшення, що дає можливість детально розглянути візерунки на крильцях метеликів або спинках жучків. За допомогою збільшувального скла можна буде детально вивчити всі нюанси будови листочків, деревної кори, камінчиків і інших природних явищ. Крім того, жоден хлопчик не встоїть перед спокусою випалити на дерев'яній дошці якусь напис або фігурку за допомогою лупи і яскравого літнього промінчика сонця.
Вік: з 5 роківМатеріал: пластик, скло
* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Вік
Вік 5+