Магнітна одягалка Vladi Toys Family look (VT3702-21)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT3702-21
Наявність: На складі
366
Купити

Опис

Представляємо вам Магнітну одягалку Vladi Toys Family Look (модель VT3702-21) – ідеальний супутник для вашої маленької модниці та її вірного кошеня! Ця іграшка покликана розвивати уяву, творчі здібності та логічне мислення вашої дитини, надаючи можливість створювати численні комбінації модного вбрання.

Наша героїня – справжня зірка стилю! Разом зі своїм вірним кошеням вона досліджує світ моди, невтомно експериментуючи з різними образами. У її гардеробі ви знайдете широкий асортимент модних предметів одягу, включаючи як повсякденне, так і святкове вбрання.

Кожен елемент одягу оснащений магнітними закріпленнями, що робить процес вбирання легким та захоплюючим. Маленькі модниці можуть легко комбінувати різні вбрання, створюючи свій власний неповторний стиль для себе та свого вихованця.

У комплекті з іграшкою постачається книжечка-інструкція, в якій діти знайдуть натхнення та підказки щодо поєднання одягу. Крім того, на сторінках книжечки представлені різноманітні тематичні завдання, що сприяють розвитку уваги, пам'яті та логічного мислення.

Комплектація Магнітного одягу Vladi Toys Family Look включає 2 ляльки, 40 магнітних елементів одягу і книжечку-інструкцію. Дозвольте вашій дитині поринути у захоплюючий світ моди та творчості з цією захоплюючою іграшкою!

Характеристики

Вік
Вік 1;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність