Магнітний пазл з дерева Viga Toys Сафарі (59702) - afk 59702


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59702
Наявність: Нет в наличии
459
Купити

Опис

    Для самих маленьких буде цікавий магнітний пазл Сафарі від китайського виробника Viga Toys. Найпростіший набір виготовлений з деревини високої якості. Елементи надійно з'єднуються магнітами, поміщеними усередині деталей для безпеки, утворюючи вертикальну мозаїку.

    Турботливі батьки зацікавляться і допоможуть розібратися, якщо спочатку дитина не зверне уваги на нову іграшку або щось не зрозуміє. Спостерігаючи за тим, як мама або тато збирають картинку, малюк приєднається до цього процесу і поступово освоїть гру, розбереться з квітами. Радість після закінчення роботи буде забезпечена.

    Яскраве красиве зображення, отримане в результаті, викличе захват і здивування. З'явиться цікавість до таких ігор і бажання зібрати щось ще. В процесі гри розвивається просторове і логічне мислення, поліпшується моторика пальців і рук. Тренується посидючість, терпіння, формуються перші знання про форми, розміри.

Вік: з 2 років

Матеріал: дерево

Комплектація: магнітний пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя