Конструктор з міні-цеглинок Medieval well. Колодязь (71191)


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 71191
Наявність: На складі
527
Купити

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу середньовічних пригод з керамічним конструктором "Medieval well. Криниця" від "Країна замків і Фортець"! Цей унікальний шедевр не тільки приносить у ваш будинок частині стародавніх часів, але й пропонує вам можливість стати справжнім майстром середньовічного будівництва.

Цей конструктор, що складається з 150 керамічних цеглинок, перетворює збірку в захоплюючу пригоду. Дотримуючись детальної інструкції, ви створите неймовірно реалістичну "Medieval well. Колодязь", яка стане невід'ємною частиною вашої колекції.

Але ось у чому сила цього архітектора: зануривши зібране твір в теплу воду, клей ПВА розчиниться, надаючи вам можливість перезбирати його в щось зовсім нове. Це не просто конструктор – це мистецтво змін!

Не пропустіть шанс поринути у давні часи середньовічної доби. Замовте "Medieval well. Колодязь" від "Країна замків і Фортець" прямо зараз і відкрийте для себе безмежні можливості творчості! Розмір споруди 180х140х180 мм. Рекомендовано для дітей віком від 5 років. Будь ласка, зверніть увагу, що через дрібні деталі, конструктор не підходить для дітей віком до 3 років.

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення, історичні та архітектурні пізнання