Методичний посібник Пори року 60 см - нуш 16674


Виробник: A-Toys
Модель: нуш 16674
Наявність: Нет в наличии
2 017
Купити

Опис

    Методичний посібник "Пори року" призначений для формування у дітей уявлень про сезонні зміни в природі. Допомагає в ігровій формі навчити дитину класифікувати, порівнювати, знаходити подібності та відмінності. Дитина з легкістю зможе розповісти про характерні ознаки кожної пори року. Завдяки магнітним кріпленням і елементам на підставках, які входять в комплект, вона зможе самостійно оформити дерево сезонно.

    Елементи на підставках розміщуються по дереву.

    Кріплення оформлені у вигляді сніжинок, листя, квітів, метеликів, пташок, фруктів і інших предметів, що характеризують час року. Кріпляться до металевих точок на дереві.

    Дуже важливою перевагою посібника є можливість використання його в якості матеріалу для навчання дітей рахунку.


До складу посібника входять:


  • дерево на підставці;
  • кріплення з магнітною основою 56 шт.;
  • елементи на підставках 12 шт.


Матеріал - МДФ, ПВХ

Розмір 600х400 мм


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, навчання рахунку