Альбом Автоказка Методика Воскобовича - vos_avtoskazka


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_avtoskazka
Наявність: На складі
101
Купити

Опис

     "Автоказка" - серія альбомів від В'ячеслава Воскобовича. Його методики, що дають вражаючі результати, використовуються в багатьох дитячих садках.

   Розвиваючі ігри Воскобовича подають корисні знання у цікавій для дітей формі. Методи, розроблені В'ячеславом Вадимовичем, популярні в навчальних закладах. Вихователі зазначили, що у дітей покращується пам'ять, зникають проблеми з читанням та рахунком, вони хочуть навчатися та охоче йдуть до школи.
       Кожен випуск «Автоказки» містить розмальовку та аплікацію. Альбом розвиває дрібну моторику, допомагає навчитися розрізняти кольори, закладає базові знання про геометричні фігури. Яскраві ілюстрації та казкові автомобілі не лише пробуджують уяву дитини, а й підвищують уважність. Використання відомих казок розвиває асоціативне мислення з ранніх років та полегшує подальший процес навчання. «Автоказка» може використовуватися як удома, і у освітніх установах.
       Альбом рекомендований для дітей від 3-х років, але заглянувши на сайт Воскобовича, Ви помітите, що всі ігри підходять для дітей різного віку. Інтернет-магазин IQgra дає можливість зібрати всю колекцію альбомів Автоказка.
      Комплексне використання альбому "Автоказка" та "Ігровізора" дозволяє використовувати його багаторазово.
Вік: 3-8 роківСклад: альбом із завданнями, 12 стор.Розміри: А4 (297*210 мм)

       Купити Альбом Автоказка Методика Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика рук, совершенствование речи, мышление, внимание, память, воображение