Методика Воскобовича Казкові лабіринти гри


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_069
Наявність: На складі
424
Купити

Опис

    Книга Казкові лабіринти гри (автори Воскобович В.В., Харько Т.Г.) є методичним супроводом до розвиваючих ігор Воскобовича.

       Основним принципом педагогічної технології є розвиток дітей у грі, за допомогою якої реально вибудовується майже весь процес навчання дитини-дошкільника.
      «Казкові лабіринти гри» - це форма взаємодії дорослого та дитини через реалізацію певного сюжету казок Фіолетового Лісу. Казки Фіолетового Лісу містять сюжети з чудовими перетвореннями, пригодами кумедних персонажів та одночасно цікавими питаннями, проблемними завданнями, вправами на моделювання та перетворення предметів.
      Казкові лабіринти гри - переваги методики:
  Багатофункціональність. У кожній грі можна вирішувати велику кількість освітніх та виховних завдань. Непомітно собі малюк освоює цифри чи букви; дізнається та запам'ятовує колір, форму; тренує дрібну моторику рук; удосконалює мовлення, мислення, увагу, пам'ять, уяву.Широкий віковий діапазон учасників ігор. В ту саму гру можуть грати діти і трьох, і семи років, а іноді навіть учні середньої школи. Це можливо тому, що в ній є як прості вправи для малюків, так і складні завдання для старших дітей.Казкова «огранювання». Казковий сюжет для дітей – це додаткова мотивація, і модель опосередкованого навчання. Хлопці із задоволенням грають не з квадратами, трикутниками та трапеціями, а з Нетаючими Крижинками Озера Айс та різнобарвними павутинками Павука Юка, не освоюють стосунки цілого та частини, а розгадують разом із Малим Гео секрети Чудо-Цвітика. Нове, незвичайне завжди привертає увагу малюків і краще запам'ятовується.Творчий потенціал. Ігри дають дитині можливість втілювати задумане насправді. Багато цікавого можна зробити з деталей «Диво-головоломок», різнокольорових «павутинок» «Геоконту», гнучкого «Ігрового квадрата». Машини, літаки, кораблі, метелики та птахи, лицарі та принцеси – цілий казковий світ! Ігри дають можливість виявляти творчість не лише дітям, а й дорослим.Незвичайні конструктивні елементи. Кожна гра відрізняється своєрідними конструктивними елементами. У «Геоконті» це динамічна «гумка», в «Ігровому квадраті» – жорсткість і гнучкість одночасно, у «Прозорому квадраті» – прозора пластинка з непрозорою частиною, а у «Шнурі-витівнику» – шнурок та блочка.
       Як розвиваються діти у «Казкових лабіринтах гри»:
     Як відомо розвиваючий ефект буде вищим, якщо матеріал використовувати в системі. Ігрова технологія спрямована на інтелектуально творчий розвиток дітей 3-7 років.
     Вона органічно вплітається у вже існуючий режим дошкільного закладу, насамперед в інтегрований процес розвитку та навчання дітей дошкільного віку. Кожна дитина із задоволенням грає не лише разом із дорослим та дітьми, а й самостійно. Дитину оточує невимушена ігрова атмосфера, вона вільна у виборі гри та партнерів, у висловленні своєї думки, здійсненні дій перетворення, трансформації та моделювання.
     Технологія корисна батькам, які цікавляться інтелектуальним розвитком своїх малюків, психологам, котрі займаються корекцією психічного розвитку.
     Бродіть казковими лабіринтами гри разом з дітьми!
Параметри товару: м'яка обкладинка, 110 сторінок, розмір книги 295х220х9 мм, вага 355 гВік: 3-7 роківЯкості, що розвиваються: методичні посібникиБренд: Ігри для розвитку ВоскобовичаМатеріал: папір

       Купити книгу Методика Воскобовича Казкові лабіринти гри Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика рук, совершенствование речи, мышление, внимание, память, воображение