Мильні бульбашки Метелик Белла Melissa & Doug (MD6130)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6130
Наявність: На складі
270
Купити

Опис

Мильні бульбашки для дитини - це справжнє чаклунство, яке здатне викликати цілу бурю захоплення. Якщо баночка звичайної конструкції призначена для видування від однієї до п'яти мильних кульок одночасно, то за допомогою спеціальної трубочки з насадкою, що обертається, дитина зможе миттєво огорнути себе хмарою з райдужних бульбашок.
      У наборі «Метелик Белла» від компанії Melissa&Doug входить трубочка з пластмаси, оснащена спеціальною насадкою, яка під впливом повітря починає швидко обертатися, лоточок у формі серця, пляшечка з мильною рідиною та гумова фігурка різнокольорового метелика. Щоб отримати безліч бульбашок, дитині не потрібно робити складні маніпуляції - достатньо вмочити насадку в мильну рідину і злегка подути в трубочку.
      Набір виготовлений із міцного пластику та прослужить довгий час. Коли закінчиться мильна рідина, можна придбати іншу чи зробити її самостійно.
Комплектація: 1 флакон, лоточок, гумова фігуркаОригінальна назва: Bella Butterfly Bubble PipeРозмір упаковки: 6,5 х 23 х 25,8 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 363 гВік від: 3 років

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика, координация движения, цветовое восприятие, эмоции