Мильні бульбашки Метелик Біксі Melissa & Doug (MD6137)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6137
Наявність: На складі
270
Купити

Опис

«Метелик Бікси» - це крихітна комаха, яка зможе подарувати дитині неосяжне море щастя та радості. Основне забарвлення метелика - яскраво-блакитне, крила та її животик пофарбовані в ніжно-рожеві відтінки. Не кожен метелик може похвалитися чарівним умінням-запускати мильні бульбашки. Бікси зможе запустити їх не один і не два, а безліч - всього за якихось пару секунд. Своєрідним нектаром для метелика, з якого згодом і виходять мильні бульбашки, є мильна рідина. Для неї в наборі є спеціальне блюдце у вигляді яскраво-жовтої квітки, з якої Бікс може вдосталь поласувати. У наборі є невеликий флакон з мильною рідиною, витративши який можна придбати новий або спробувати зробити рідину самостійно.
        Набір створений американською компанією Melissa&Doug, яка є провідним виробником дитячих іграшок. Її продукція славиться незмінно гарною якістю та безпекою для здоров'я дитини.
Комплектація: 1 флакон, лоточок, гумова фігуркаОригінальна назва: Bixie Butterfly Squeeze CritterРозмір упаковки: 6,5 х 23 х 25,8 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 363 гВік від: 3 років

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика, координация движения, цветовое восприятие, эмоции