Мильні бульбашки Змійка Melissa & Doug (MD6134)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6134
Наявність: На складі
270
Купити

Опис

Мильні бульбашки – це правильний рецепт щастя для кожного малюка. Видування прозорих кульок, які переливаються у світлі сонця всіма кольорами веселки, схожі на справжнє диво. Кожна дитина хоче хоча б на хвилинку приміряти на себе роль чарівника і буде дуже радий чудовому подарунку, як набір для видування бульбашок.
       Американська компанія Melissa&Doug представлена на світовому ринку чудовим асортиментом продукції. Починаючи своє сходження до слави, компанія займалася створенням дерев'яних іграшок. Після набуття всесвітньої популярності було запущено нові виробничі лінії та освоєно виробництво іграшок з якісних та безпечних полімерних матеріалів.
      Набір для створення мильних бульбашок «Змійка» представлений спеціальним пристроєм у формі трубочки. На одному з її кінців розташовується невелика насадка, яка обертається від потоку повітря, що надходить. Її слід вмочувати в мильну рідину, після чого дитина зможе одним подихом створити навколо себе безліч бульбашок. Набір має невелику ємність для мильної рідини.
Комплектація: 1 флакон, лоточок, гумова фігуркаОригінальна назва: Mombo Snake Squeeze CritterРозмір упаковки: 6,5 х 23 х 25,8 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 363 гВік від: 3 років

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика, координация движения, цветовое восприятие, эмоции