Дерев'яна іграшка пазл Viga Toys Транспорт (50112)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50112
Наявність: На складі
219
Купити

Опис

Дерев'яна рамка-вкладиш "Транспорт" від виробника "Viga Toys" є чудовою розвиваючою іграшкою, за допомогою якої малюк зможе ознайомитися з деякими видами транспортних засобів і вивчити їх назви (звичайно ж, за допомогою батьків).
     Представлений пазл виготовлений з екологічно чистої деревини, пофарбований нетоксичними фарбами, не має задирок та гострих кутів, тому для малюків є повністю безпечним. Товщина елементів цього пазла становить 10 мм. Також вони оснащені зручними ручечками.
Представлена іграшка розвиватиме у дитини:
  • дрібну моторику;
  • увага;
  • пам'ять;
  • мислення;
  • благополучний емоційний стан.
Розмір товару з упаковкою: 11 см х 30 см х 1 см.
Товар рекомендований дітям від 12 місяців.

Маючи більш ніж двадцятирічний досвід та спеціалізуючись на виготовленні дерев'яних іграшок, VIGA неухильно зростає. VIGA є торговою маркою, зареєстрованою у 2003 році для наших дерев'яних іграшок. Це набір наших найбільш популярних на ринку іграшок плюс останні нові розробки. Щороку VIGA розробляє багато нових продуктів, щоб збагатити колекцію VIGA іграшок. Натуральні, безпечні освітні та розважальні – ось що візитна картка іграшок VIGA. Головний пріоритет Viga Toys – безпека та якість іграшок. Viga Toys гарантує, що фарби та чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки, які робить Viga Toys, відповідають стандартам безпеки EN71 та ASTM для іграшок.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються внимание, восприятие пространства, интеллектуальное развитие, мелкую моторику, память, собственное мышление, эмоциональное благополучие