Ведмедик плюшевий БонБон, 37 см - md 7725


Виробник: Melissa Doug
Модель: md 7725
Наявність: На складі
675
Купити

Опис

Ведмедик плюшевий БонБон 37 см, Melissa & Doug
      М'які іграшки - старовинні друзі та улюбленці дітей. А великі м'які іграшки – предмет мрій, захоплень та захоплення.
      Дівчата будь-якого віку, від самого народження, люблять грати з такими іграшками. І не лише дівчинки! І у хлопчиків завжди знайдеться м'яка іграшка-ведмедик, з якою у нього будуть пов'язані ніжні дитячі спогади.
      Наш магазин "IQgra.com.ua" пропонує найцікавіші іграшки цієї категорії. Ці ведмеді просто створені для теплих обіймів, секретних оповідань на вушко, і, звичайно, особливого становища в дитячій кімнаті!
      А, може, Ви шукаєте романтичний подарунок дівчинці-підлітку чи своїй половинці? Це чудовий варіант для вираження своїх почуттів та симпатії. Вам нічого не доведеться говорити – цей неймовірно привабливий ведмідь все скаже за вас!
     Граючи з такими іграшками, дитина не тільки знаходить собі хорошого друга, але й розвиває дуже багато корисних навичок: тактильні відчуття, дрібну моторику, сприйняття кольору, фантазію, включається в рольові ігри.
      Цей чудовий плюшевий ведмідь точно стане вірним другом Вашій дитині на довгі роки, адже вона виконана з високоякісних матеріалів, які, до того ж, повністю безпечні. Можна прати.
УВАГА! Точний колір іграшки може не збігатися з картинкою!
Рекомендований вік: від нуля місяцівМатеріал виробу: плюшРозмір упаковки: 20,3 х 26,7 х 27,9 смВага в упаковці: 272 гБренд: Melissa & Doug 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, цветовосприятие, тактильные ощущения, фантазия, ролевые игры