М'який набір для пісочниці з трактором - mpl HG-778


Виробник: A-Toys
Модель: mpl HG-778
Наявність: На складі
 455  397
Купити

Опис

Яке маля не любить грати в пісочниці з наборами для піску та води? Такий варіант дитячого дозвілля не тільки цікавий і приємний для карапуза, але ще й дуже корисний. Під час гри з наборами для піску та води у дитини загострюються тактильні відчуття, дитина стає спокійнішою. Ігри з піском сприяють сенсорному розвитку дитини. М'які силіконові набори для пісочниці мають обтічну форму та за рахунок м'якої форми абсолютно безпечні навіть у великому дитячому колективі. М'які набори для піску рекомендуються для найменших діток, для особливих діток і для гри в дитячих садках та в ІРЦ.

У процесі пісочного творчості в дитини розвивається уява, вона вчиться образно мислити, тренує моторику. Зробити такі ігри ще цікавіше допоможуть відповідні аксесуари. Вручіть креативній дитині цей чудовий пісочний набір. Він складається з шести красивих формочок, цебра, лопатки, трактора, лійки та млина. Палітра набору дуже яскрава, барвиста, приваблива для дитячого погляду. За допомогою диво-формочок малюка зможе виліпити багато гарних пасок.

     У комплекті - 6 чудових форм. Вони виготовлені із високоякісного нетоксичного силікону. Матеріал абсолютно безпечний для вашого малюка. Характеризується гарною зносостійкістю та міцністю, не боїться води, піску, бруду, сонячних променів і навіть солоних морських хвиль. Поверхня іграшок ідеально гладка без дефектів.

У наборі:

  • відерце
  • лопатка
  • трактор
  • лійка
  • млин
  • формочки - 6 шт


Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+