Дерев'яний багатофункціональний ігровий центр Будиночок (23061) - igs 23061


Виробник: A-Toys
Модель: igs 23061
Наявність: Нет в наличии
976
Купити

Опис

    Дерев'яний логічний куб С 23061 - це цілих 6 окремих розвиваючих ігор в одній!

     Екологічно чисті матеріали, що використовуються при виготовленні куба, не представляють ніякої небезпеки для ваших діток. Завдяки дерев'яному логічного кубу, ранній розвиток малюка буде відбуватися набагато яскравіше і швидше ніж у його однолітків, а ще з ним просто дуже весело і цікаво грати.

     Давайте поглянемо на гру ближче і розглянемо основні її функції:

  • Лабіринт з 3-ма извивающимися металевими осями на які нанизані різнокольорові намистини прекрасно розвиває дрібну пальчиковую моторику і координацію маленьких ручок.
  • Дерев'яна гра з фішками і гральними кубиками підійде для діток постарше і надасть багато годин цікавої гри з батьками або друзями.
  • Сторона-сортер з геометричними фігурами на яких намальовані цифри поліпшить дрібну моторику і дозволить швидко, в процесі гри, вивчити основні кольори, форми і цифри.
  • Лабіринт з магнітними кульками і 2-мя паличками для його проходження - це весела логічна гра, яка стимулює інтерес до фізики і розвиваюча просторове мислення.
  • Веселі годинничок дозволять малюкові в ігровій формі навчитися розуміти по стрілочних годинах.
  • Сторона з обертовими елементами, на яких намальовані різні картинки і букви посприяє швидкому і веселому засвоєнню інформації.
  •    Як ви можете тепер бачити дерев'яний логічний куб С 23061 - це іграшка яка одночасно задіює і розвиває практично всі органи чуття маленького чоловічка, а також сприяє відмінному засвоєнню матеріалу, підносячи знання в процесі захоплюючої гри.

         Куб легко збирається, а також легко розкладається на окремі елементи.

    Розмір / габарити: 25х25 × 48 см

    Розмір упаковки: 25х25 × 29

    Характеристики

    Стать дитини
    Стать девочка;мальчик
    Вік
    Вік 18мес+
    Якості, які розвиваються
    Якості, які розвиваються увага, сприйняття простору, математичні поняття, дрібну моторику, емоційне благополуччя