Модель демонстраційна годинник Ведмедик 40 см Розумний Лис - roz 90128


Виробник: Розумний Лис
Модель: roz 90128
Наявність: На складі
937
Купити

Опис

    Годинник навчальний зроблений з деревини. Він має три стрілки: годинна, хвилинна та секундна. Час зазначений арабськими цифрами. Для зручності використання, модель має підніжку. Годинникового механізму не передбачено. Стрілки повертаються рукою. Такий годинник швидко навчить вашого малюка часу.

    Рекомендуємо для дитячих садочків, шкіл та домашнього використання. Пофарбований фарбою на водяній основі. Цифри нанесені методом шовкографії, завдяки чому дуже міцно тримаються на поверхні. Конструкція годинника цупка та надійна, підійде для довготермінового використання в шкільних умовах. Діаметр не менше 18см. Виріб відповідає вимогам концепції Нової української школи.

Країна-виробник: Україна.

Виробник: Розумний Лис.

Розмір: 40х40х0,5 см.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя