Модель об'ємна демонстраційна Клітина рослини


Виробник: A-Toys
Модель: rud Б006у
Наявність: На складі
3 207
Купити

Опис

Модель «рослинна клітина»


Призначення: для використання в загальноосвітніх установах в кабінеті біології, як демонстраційної посібник по розділу «Будова і функції Клітін». Виготовлена ​​з пластику, пофарбована в яскраві природні кольори і встановлений на підставку.


Модель дозволяє розглянути такі особливості внутрішньої будови рослинної клітини: Клітинна стінка; Цитоплазматична мембрана; цитоплазма; Вакуоль з клітинним соком; ядро; Ядерна оболонка; хроматин; Пластида; ЕРС; Апарат Гольджі; рибосоми; Лізосоми.

Висота моделі з підставкою 50 см.


Розмір упаковки: 43 * 29 * 16 см


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 6+