Мої перші терези Learning Resources


Виробник: Learning Resources
Модель: KDS LER1521
Наявність: На складі
399
Купити

Опис

Терези іграшкові незамінний навчальне обладнання для молодшої школи та дитячих садочків. Досліджуйте основні принципи вимірювання з цими чудовими вагами! За допомогою іграшкових ваг юні учні зможуть вимірювати, розраховувати, порівнювати і зіставляти об`єм рідин і сипучих речовин. Конструкція дитячих іграшкових ваг передбачає зручний вбудований ящик для зберігання і дві знімні мірні кошика об'ємом 400 мл.
Розміри ваг: 42x16.5x15 см.
    Learning Resources є провідним глобальним виробником інноваційних, практичних освітніх продуктів для дітей від 2 до 12 років.
    Більше 25 років колектив компанії є прикладом для того, як потрібно робити розвиваючі дитячі посібники. Вся продукція відповідають європейським стандартам безпеки. Навчальні матеріали Learning Resources удостоєні безлічі престижних нагород і премій. Їм довіряють вчителі та батьки в США і Європі. А тепер і у російських батьків з'явилася можливість гідно оцінити високу якість освітніх матеріалів від Learning Resources!
    Понад 25 років в сфері виробництва дитячих розвиваючих посібників. Сотні патентів на ігри та іграшки. Довіра вчителів і батьків більш ніж в 80 країнах світу. Безліч нагород і премій в номінаціях «Вибір батьків», «Іграшка року», «Вибір вчителів»
    Найвищий контроль якості, екологічність виробництва і матеріалів, бездоганний дизайн і освітня ефективність - все це Learning Resources.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое и пространственное мышление, восприятия цвета и формы, мелкая моторика