Настільна гра Морозиво! Feelindigo - pi FI19024


Виробник: Feelindigo
Модель: pi FI19024
Наявність: Нет в наличии
573
Купити

Опис

    Стати продавцем морозива мріє практично кожна дитина! Адже це ж так здорово-дарувати людям смаколики, отримувати за це гроші і самому їсти морозиво скільки влізе! Мріяли всі, але пощастило далеко не кожному. Хтось став льотчиком, хтось бізнесменом, хтось лікарем і лише одиницям пощастило втілити свою мрію в реальність (посмішка).

    Тим, кому не так пощастило, пропонуємо не засмучуватися! З настільною грою Морозиво кожен бажаючий може стати продавцем морозива, та ще й яким!!! Нехай і на час, але давайте здійснимо свою дитячу мрію і вдосталь повеселимося.

ПЕРЕД ГРОЮ

    Отже, кожен гравець – продавець морозива отримує в своє розпорядження 4 різнокольорових вафельні стаканчики і за три різнокольорові кульки морозива. Давайте розкладемо морозиво по стаканчиках, а синій стаканчик залишимо порожнім. Тепер все готово до початку гри.

ЯК ГРАТИ

    До вашої крамниці вишикувалася черга з покупців, які буквально засипають вас замовленнями. Завдання гравця виконувати і видавати замовлення покупців швидше за своїх конкурентів.

    Перетасуйте колоду карт замовлень і додайте її по центру столу сорочкою вгору. Один з гравців відкриває верхню карту замовлення і гра почалася.

    Поспішіть скласти порції морозива точно так само, як намальовано на карті. При цьому ви повинні дотримуватися основних правил морозивника:

  • Кульки морозива не можна чіпати руками! Їх можна перекочувати з одного стаканчика в інший, не торкаючись руками. Гравець, який доторкнеться рукою до морозива, вибуває з раунду.
  • Кульки морозива не можна упускати на підлогу! Втім, якщо це сталося, підняти кульку потрібно також, не торкаючись його руками. Використовуйте для цього два вільних ріжка.

    Гравець, який першим виконає завдання повинен, підняти руки вгору. Якщо він дійсно правильно склав порції морозива, то забирає собі картку завдання в якості переможного очка. В іншому випадку, він вибуває з раунду, а інші гравці продовжують виконувати завдання. У наступному раунді відкривається нова карта завдання і веселощі тривають.

    Переможе в грі учасник, який перший зібрав 5 карт завдань.

Що в коробці

  • 54 карток-завдань
  • 16 ріжків
  • 12 кульок морозива
  • правила гри


Гравці: від 2 до 4

Час: 15-20 хвилин

Вік: від 5 років

Мова російська

Виробник: Feelindigo


Характеристики

Вік
Вік 5+