Музична іграшка TK Group Курочка, мелодії, казки, світло, несе яйця (15580)


Виробник: TK Group
Модель: igs 15580
Наявність: На складі
288
Купити

Опис

Представляємо вам унікальну музичну іграшку від TK Group – Курочка, мелодії, казки, світло, несе яйця (15580). Ця іграшка стане справжньою зіркою на дитячому дворі та принесе радість вашому малюку.

Музичні іграшки українською мовою

Наша музична курочка порадує вас різноманітним функціоналом. По-перше, вона представлена у вигляді милої курочки, яка відразу підкорить серце вашої дитини. Але це ще не все!

Дитячі іграшки з музикою та казками

Курочка від TK Group може працювати у 4 різних режимах. У першому режимі вона вільно пересувається та несе яйця, що розвиває моторику рук та координацію рухів. Для цього достатньо відкрутити шайбу на голові та помістити всередину яєчка, які йдуть у комплекті.

Іграшки для розвитку українською мовою

Але це ще не все! Курочка може відтворювати 4 різні мелодії та 2 цікаві казки, все українською мовою. Це не тільки розважить вашого малюка, але й сприяє розвитку його слуху та мовлення.

Музичні дитячі товари з підсвічуванням

Крильця нашої курочки підсвічуються різними яскравими кольорами при русі та відтворенні мелодій, що робить гру ще більш захоплюючою для малюків.

Купити іграшку з музикою для малюків

Іграшка працює від 3-х батарейок типу "АА" (не входять до комплекту), що забезпечує довгий час роботи. Вона виготовлена із якісного пластику, а це означає, що вона безпечна для здоров'я вашої дитини.

Не пропустіть можливість порадувати вашого малюка такою унікальною іграшкою, що розвивається, від TK Group. Нехай ваша дитина порине у світ мелодій, казок та веселощів з цією чудовою курочкою. Розмір упаковки: 16 см × 15 см × 20 см. Замовте її прямо зараз і побачите, як вона принесе радість та покращить навички вашого малюка!

Характеристики

Вік
Вік 2+