Музичний трикутник Тріангл Руді - rud триангл


Виробник: РУДІ
Модель: rud триангл
Наявність: На складі
220
Купити

Опис

    Якщо ви будете купувати своїй дитині іграшки музичної спрямованості, то вона обов'язково виросте гармонійно розвиненою особистістю. Подібні іграшки допомагають малюкам позбутися зайвої енергії, що робить їх більш спокійними, зібраними та впевненими в собі. Крім цього музика розширює свідомість людини і робить її розум більш сприйнятливим до нової інформації.
    Однією з найцікавіших моделей є чудовий «Тріангл» здатний видавати гарний мелодійний звук. Представлена ​​іграшка являє собою металевий прутик, якому надано форму трикутника з одним спеціально відкритим кутом. Спеціально для зручності людини, що грає, є спеціальна петелька, яка дозволяє підвісити «Тріангл».
    Грати на трикутнику, слід за допомогою металевої палички, яка також йде в комплекті з іграшкою. Витягувати цікаві звуки з такого незвичайного інструменту особливо сподобається допитливим хлопчикам і дівчаткам, яким вже виповнилося три роки. Іграшка розвиває слух, почуття ритму, координацію рухів і творчі нахили.    Музичний трикутник підходить для навчання музиці в дитячих садках, музичних шкіл, інклюзивних центрів.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються слух і почуття ритму