М'яч надувний Bestway Земля 61 см (31045)


Виробник: Bestway
Модель: ves 31045
Наявність: На складі
295
Купити

Опис

    Чим зайняти дитину на пляжі? Способів маса. Можна купити іграшки для гри з піском. Можна подарувати малюкові набір гумових звіряток, яких він зможе поселити в самостійно спорудженому пісочному замку. Але найкращий спосіб подарувати дитині цікаве проведення часу - це активна, рухлива гра. Рух це життя. Активний відпочинок корисний дітям, він сприятливо впливає на здоров'я і загальний стан.

    Пляжний м'яч від китайської компанії BestWay - прекрасна іграшка, якою можна грати і на суші, і в воді. Дитина може розважатися сам, в компанії дорослих або друзів-одноліток. М'яч підійде для самих різних ігор. Все в даному випадку залежить від фантазії дорослих. Дизайн іграшки яскравий, привабливий. М'яч розділений на шість сегментів. Три пофарбовані в білий колір, інші - в червоний, синій і жовтий.

    Виготовлений м'яч з якісного тонкого вінілу. Цей матеріал володіє прекрасними показниками. В першу чергу, це висока міцність. Завдяки цій якості іграшка зможе прослужити своєму маленькому власникові довго. Також вініл нетоксичний. Він повністю гіпоалергенний, що робить його нешкідливим для дитячого організму.


Вік: від 2 років

Матеріал: вініл

Виробник: BESTWAY

Характеристики

Вік
Вік 2+