Сенсорний куб Дзеркало - TIA sm-0609


Виробник: TIA-SPORT
Модель: TIA sm-0609
Наявність: На складі
9 028
Купити

Опис

Сенсорний куб Дзеркало
Габаритний розмір: 80х80х80 см.
Матеріал: шкіряний замінник / ПВХ (під замовлення), пінополіуретан 45 щільність, змійка, липучки, дзеркальні поверхні що відображають зображення.
Опис: являє собою ігровий куб з терапевтичними сенсорними властивостями. Призначений для усунення страхів, депресій, вікових криз у дитини. Допомагає зосередитися, зняти істерики, розслабити малюка. Застосовується в лікуванні та реабілітації дітей з ДЦП, вродженими неврологічними патологіями, фобіями, розумовими відхиленнями, заїкання, тиками, аутизмом та ін. Використовується в комплексі зі спеціальним освітленням і музикою.

Застосування: закуповується для дитячих садків, розвиваючих установ дошкільного типу (гуртки, розвиваючі студії), розважальних ігрових кімнат, установ терапевтичної спрямованості (сенсорні кімнати, інклюзивні ресурсні центри, клініки і лікарні). Застосовується для домашнього використання.

Особливості: безпечний, міцний, м'який. Має знімний чохол. Легко миється і чиститься. Призначений для дітей від 1 року.Гарантія: 6 місяцівВиробник: TIA-SPORT

Характеристики

Вік
Вік 1+