Великий м'який набір для гри в пісочниці 18 предметів (686) - mpl 686


Виробник: A-Toys
Модель: mpl 686
Наявність: Нет в наличии
436
Купити

Опис

Найбільший набір для пісочниці на 18 предметів сподобається дітям. Коли пригріває весняне сонечко, набори для піску і води поселяються надовго в пісочниці разом з дитячим сміхом. Для веселих ігор в пісочниці не обійтися без найважливіших інструментів. Набір для гри з піском з 18 одиниць створений спеціально для маленьких дітей від 1 року. Дитячі леечки і машинка вантажівка для піску виконані з м'якого матеріалу. Завдяки обтічним формам силіконового набору для пісочниці повністю виключений ризик травмування.    У комплекті представлені елементи, без яких не обійтися під час ігор в пісочниці: пасочки, леечка, машинка, човник, лопатка і грабельки. Завдяки їм захоплюючі ігри забезпечені. Неспішно граючи з піском, навіть найактивніші малюки стають спокійнішими, уважними і посидющими. У цікавій ігровій формі у них розвивається дрібна моторика рук і координація рухів малюків. Коли дитина визначає, скільки йому необхідно піску для створення фігурки, у нього розвивається окомір.
Вік: від 1 рокуКомплектація:вантажівка з відкидним кузовом,велике відро для піску,маленька леечка,млин для піску,човник,3 види лопаток,граблі дитячі 2 види,формочки для пасочек морські тварини 8 штРозмір в сітці: 20х30х19 см
    Перевага смліконових наборів для піску в тому, що вони м'які, легко деформуються і відновлюють свою форму. На машинку можна наступити, кинути об асфальт і з нею при цьому нічого не трапиться. Це не вбиває набори. Дуже добре підходять для садочків. дитячих центрів і дітей з особливостями характеру.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+