Набір дерев'яних блоків Viga Toys Форма і розмір (51367) - afk 51367


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51367
Наявність: На складі
792
Купити

Опис

    Який батько не мріє, щоб його дитина підростала кмітливою, допитлиою і здібною? Вроджений хист і «божа іскра» - питання, про які можна дискутувати, проте абсолютно точно не підлягає сумніву необхідність активного сприяння розвитку свого карапуза з боку мами і тата. Важливим елементом в цьому сенсі є правильний підбір ігрового арсеналу, серед якого повинні бути не тільки веселі, але і корисні ігри.

    Чудовим вибором стане набір дерев'яних блоків «Форма і розмір» від бренду Viga Toys. У комплект входять 16 яскравих блоків різних форм і розмірів, виготовлених з натуральної деревини високої якості, і спеціальна підставка для них. Малюк може будувати з деталей різні конструкції, а потім постаратися встановити кожен елемент в спеціально відведений для нього осередок. Така гра допоможе карапузові ознайомитися з поняттями форм і розмірів, поліпшити логічне і просторове мислення, координацію, дрібну моторику і уважність.

Вік: від 3 років 

Матеріал: дерево 
Розмір: 39.4х36.5х39 см
Комплектація: 16 деталей 
Виробник: Viga Toys


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18мес+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, сприйняття простору, інтелектуальний розвиток, дрібну моторику, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя