Набір дерев'яних фігур Ігротеко Тварини на фермі (900521)


Виробник: Ігротеко
Модель: igroteco 900521
Наявність: На складі
195
Купити

Опис

 Давайте побудуємо затишний загін для тварин (збираємо подвір'я з деталей).

Дерев'яний абір "Тварини на фермі" є конструктором для дітей різного віку. І малюкам та їхнім дорослим батькам дуже сподобається збирати та облаштовувати фермеру його затишний дворик із дерев'яних деталей. Деталі тварин не забарвлені, що дозволяє їх розмалювати фломастерами або фарбами.

У комплект фермерського дворика входять 17 деталей: 5 дерев'яні фігурки свійських тварин, що окремо стоять, 12 деталей дворика. Також у набір входять 5 карток із завданнями. Усі деталі виконані дуже якісно та акуратно.

Ваша дитина полюбить цю гру і гратиме в неї годинами один або в компанії друзів. Така ферма сприяє розвитку у дітей дрібної моторики, логічного мислення, комунікаційних здібностей, творчого мислення та колективного духу. А якщо малюк зовсім маленький, він швидко зможе вивчити свійських тварин та інші нові слова.

Дітям сподобається не лише збирати ферму як конструктор, а й грати у рольову гру. Мами зможуть легко пояснити дітям, у чому полягає робота фермера на прикладі цієї гри.

Тваринам можна дати імена, можна навіть вигадувати та програвати казки. Цей набір принесе багато радості та яскравих позитивних емоцій вашим малюкам. Так само ігровий набір буде чудовим подарунком малюкові на Новий рік, день народження та будь-яке інше свято.

Характеристики

Вік
Вік 3+