Математичні ваги Набір для навчання рахунку - afk 1026


Виробник: Gigo
Модель: afk 1026
Наявність: На складі
 1 101  999
Купити

Опис

    "Математичні ваги" наочно демонструють зміст рівності і нерівності чисел, а також допомагають освоїти такі математичні дії, як додавання і віднімання, знайомлять з множенням.

ЯК ГРАТИ вагами іграшковими 

    Навчання проходить під девізом «Зваж правильну відповідь :)». Наприклад, додавання: на одному боці терезів вішаємо вантаж (таблички) під цифрою «9», на іншій стороні - під цифрою «2». Як дізнатися, скільки треба додати до 2, щоб вийшло 9? Все дуже просто: щоб ваги прийшли в рівновагу, необхідно знайти правильну відповідь і повісити свій вантаж під цією цифрою (відразу порахувати або ж вішати вантаж під різними цифрами і шукати вірний варіант).

    Для прикладів з множенням на один і той самий гвоздик можна вішати по кілька вантажів. Наприклад, скільки буде "3х2" ?. Вішаємо дві таблички на цифру 3 і починаємо врівноважувати іншу сторону терезів. В результаті знаходимо відповідь, який врівноважить ваги. Завдання можна ускладнювати до нескінченності!


Склад набору: "терези", пластмасові таблички (вантаж)

Розмір терезів: 65,5х19,5х7см
Матеріал: якісний пластик
Упаковка: картонна коробка
Розмір упаковки: 66,4х7,4х7,2см
Виробник: Gigo (Тайвань)


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя