Набір для навчання Математичні палички Кюїзенера Viga Toys - afk 56166


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56166
Наявність: На складі
1 002
Купити

Опис

    Арифметика - це найдавніша наука, з якою знайомити дитину необхідно з раннього віку. Разом з набором «Математичні блоки» від бренду Viga Toys вашого малюка чекає захоплююча подорож світом цікавих цифр і хитрих обчислень.

    В основу цього комплекту закладена відома у всьому світі методика Кюїзенера, суть якої в тому, що кожна окрема паличка - це число, сприймається у вигляді кольору і певної величини. Бавлячись арсеналом барвистих блоків з дерева, додаючи їх один до одного або віднімаючи, ваша дитина буде не тільки весело проводити час, а й розвиватися розумово, знайомлячись з азами початкового курсу математики. В ігровому режимі вона навчиться рахувати, порівнювати величини, зможе краще орієнтуватися в цифрах і знайде поняття того, що таке симетрія. Крім цих позитивних нюансів, набір сприяє розвитку пам'яті, посидючості, уважності і вмінню дитини висловлюватися.

Вік: з 3 років 

Матеріал: дерево 
Розміри: 34х19х43.5 см 
Комплектація: 308 деталей 
Виробник: Viga Toys


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя