Набір для гри з піском та водою Battat Ведерко Море на 9 предметів


Виробник: Battat
Модель: KDS BX1330Z
Наявність: Нет в наличии
695
Купити

Опис

Як тільки починає пригрівати лагідне сонечко кожному малюку хочеться взяти свої улюблені пісочні іграшки і вирушити в пісочницю, щоб побудувати з їх допомогою чудові пасочки або приголомшливі вежі. Ви можете запропонувати своєму улюбленому чаду з 18 місяців чудовий набір для гри з піском і водою «Ведерко в море», що складається з дев'яти чудових предметів.
     Виробник чудового ігрового комплекту – відома популярна торгова компанія Battat. Цей виробник постійно привертає увагу величезної кількості споживачів до своєї продукції завдяки високій якості вироблених дитячих ігор та іграшок.
     Привабливий набір для ігор з піском та водою виконаний із пластику відмінної якості, який є абсолютно безпечним для організму маленької крихти. Ви без побоювання зможете подарувати такий чудовий подарунок дитині для проведення захоплюючих ігор у пісочниці. У комплектації ігрового набору складається з: цебра, лопатки, грабілок, ситечка для піску, флюгера, машинки самоскида та трах прекрасних пасочок. Граючи в захоплюючі ігри з таким набором, ваш малюк зможе чудово розвивати моторику дитячих пальчиків.
Вік: від 18 місяцівМатеріал: пластикРозміри: 25х22х21 смКомплектація: цебро, лопатка, граблі, сито для піску, флюгер, машинку-самоскид, 3 пасочки